Et par dage senere ...

Her et par dage efter Noahs operation føler vi os sikre nok til at erklære at alt er gået godt. Noah er i bedring. Han er træt, han har ondt, men han gør fremskridt. Så det har været en veloverstået fase 1, og det prøver vi at nyde indtil de mange prøver af tumoren kommer retur. Når vi så ved hvor hvem fjenden er, og hvor meget artilleri den har, så sørger vi for at den vil lide et ydmygt fucking nederlag på slagmarken!


Jeg har haft mit livs værste og længste par dage og nætter her på det sidste, og har måske været LIDT for emotionel. Så hvis jeg er kommet til at fri til nogle af jer, eller har hældt en spand med sukker ud over nogle af jer, så beklager jeg.



Når jeg står og kigger på min lille dreng, som altid har været så sund og rask, og så på mig selv, som består af 89% crap, 1% vand, og 10% kartoffelmos, så virker det her helt forkert. Så kram jeres børn og hinanden hver dag! Kærlighed er det vigtigste vi har (øv, sukkesnak).


PS: Noah vil kun tillade at jeg tager fotos af hans fødder, hvis jeg vil fotografere ham ... men han har seriøst sin mors fødder, så her er et langt pænere foto af hospitalstuens loft.

0 visninger