Bibliografi
Om serien
Freddy & Monstrene-serien
Dennis Jürgensens elskede serie får en lillebror for de mindste
De fem originale bøger om Freddy & Monstrene er blandt forfatter Dennis Jürgensens mest elskede serier, og og det første bind i serien, 'Balladen om den forsvundne Mumie', udkom helt tilbage i 1982. 'Balladen om den forsvundne mumie' fik fire fantastiske efterfølgere, hvor det sidste bind i serien, 'Bøvl med bandagerne', udkom i 1988. Siden da har fans af serien ønsket mere med de elskede figurer, inkl. undertegnet selv, der ved flere lejligheder nærmest har tigget Dennis Jürgensen om at vende tilbage til Freddy-universet, og set på hvilke nye historier han kunne få ud af de støvede knogler.
 
Denne nye Freddy & Monstrene LIX-serie er et resultat af denne årelang efterspørgsel på nye fortællinger med Freddy & Monstrene - en efterspørgsel der aldrig har kunne imødekommes af mesteren selv, der gennem årene har haft travlt med andre historier, og som nu har kastet sig over krimigenren for sine voksne læserskare. Men med Dennis' velsignelse og støtte blev jeg derfor bedt om at forfatte denne letlæselig LIX-serie på fem bind for de mindste læsere. En slags lillebror til den originale serie, da ingen andre end Dennis selv bør forfatte konkrete efterfølgere til selve hovedværket.
 
Hvert bind i denne nye serie er på 22 sider, skrevet af Jesper W. Lindberg, og fuldt illustreret af den altid dygtige Flemming Schmidt.
freddy1.png
freddy2.png
freddy3.png
freddy4.png
FREEY5.png
WEB-reklame for serien:
Video produceret af Jesper W. Lindberg
Serien fås på
TV-spot fra TV2 Zulu for den originale serie:
Video produceret af Jesper W. Lindberg   -   Indtalt af Torben Sekov
Præsentationsvideo om Freddy & Monstrene:
Video produceret og indtalt af Jesper W. Lindberg
TOP2.png